Allahin salami olsun sizlere.Bu bolmede Islam dini haqqinda olan butun bildiklerinizi yaza bilersiniz.
Muselmanlarin mekani
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22009-04-07 09:46:15
Salam aleykum..
Islam haqqinda bildiklerim cox azdir. Amma onu bilirem ki, Allahin biz bendeleri ucun en son gonderdiyi, tamamladigi, secdiyi dindir.
Bu gün kafirler dininizden (onu mehv ede bilmedikleri üçün) ellerini üzdüler. Onlardan qorxmayın, Menden qorxun! Bu gün dininizi sizin üçün kamil etdim, size olan nemetimi (Mekkenin fethi, islamın mövqeyinin möhkemlenmesi, Cahiliyyet dövrünün bir sıra zererli adetlerinin aradan qaldırılması ve i. a.) tamamladım ve sizin üçün din olaraq islamı beyenib seçdim. Kim aclıq üzünden naçar qalarsa (çetinliye düşerse), günaha meyl etmek niyyetinde olmayaraq (zeruri ehtiyacını ödeyecek qeder bu haram etlerden yeye biler). Heqiqeten, Allah bağışlayandır, rehm edendir!
Maide-3
Allaha hemd olsun. Allah bizi yaradib ki, ona ibadet ve itaet edek. Tagutdan uzaq duraq. seytana dost olmayaq. Allaha serik qosmayaq. Seytan cehenneme ebedi girenlerden olsa da, o Allahin varligini ve birliyini inkar etmir. Amma nankor insanlarin coxu (ateistler, musrikler, munafiqler) Allahin varligini birliyini inkar edirler. Allah bizden sebretmemizi, shukretmemizi ister.Amma insanlarin coxu bunu etmezler, shukretmezler. hetta gunde 5 vaxt namazlarini da esirgeyerler.
Allah helimdir, merhemetlidir, bagislayandir, dualari coxca qebul edendir.
Allah buyurur ki, menden isteyin ki icabet edim..
O Allah ki kibirlenenlerin kibirlerini boyunlarina yuk eder, mezlumlarin ahini yerde qoymaz.
Allahin layiq oldugu terif ve ibadeti esirgemeyin. ne qeder de ibadet etsek, shukretsek, yetmez Vallah. Biri gozunuzu istese cixarib verersinizmi?? Hec vaxt. Amma Allah bize bucur gozellik verib, shukredirikmi???????
Allahin salami olsun peygemberimiz (s), onun pak ehli-beytine ve butun saleh bendelerin uzerine.
Allahdan hidayet dileyin..
Hormetle,
Seline..